Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Josef Hušbauer opouští Slavii. Míří na zahraniční angažmá

Fotbalisty pražské Slavie po čtyřech a půl letech opouští záložník Josef Hušbauer. S ligovým mistrem dnes na startu letní přípravy neodjel na soustředění do Rakouska a míří na zahraniční angažmá. Červenobílí o tom informovali na svém webu.

Třicetiletý středopolař Josef Hušbauer, který se v sezoně 2013/14 stal ještě v dresu konkurenční Sparty nejlepším ligovým střelcem, přišel do Slavie v prosinci 2015. S červenobílými si připsal tři tituly, i když na tom letošním se podílel pouze na podzim. S Pražany si také zahrál Ligu mistrů.

Hušbauer už na jaře hostoval v Dynamu Drážďany, s nímž sestoupil z druhé německé ligy. V Edenu měl smlouvu ještě do příštího léta, ale Slavii opouští už nyní a přestoupí do zahraničí. Mělo by jít o celek z Kypru.

„Je to nová výzva, další motivace. Těším se moc. Doufám, že už mi taky do třetice konečně vyjde to zahraniční angažmá, protože u prvních dvou to tak nebylo. Na to se těším," uvedl Josef Hušbauer, který vedle Drážďan působil v zahraničí také v italském Cagliari.

„Uvidíme, co to přinese. Nevím ani, co čekat. Spíše se prostě jen těším na něco nového. V pátek odlétám a hned bych se měl připojit ke svému novému týmu na soustředění," dodal Hušbauer.

Autoři | Foto Facebook SK Slavia Praha

Štítky fotbal, sport, přestup, Slavia, Hušbauer, Josef Hušbauer, SK Slavia Praha, Rakousko, Liga mistrů UEFA, AC Sparta Praha, Dynamo Dresden, Cagliari Calcio, Kypr, Stadion Eden, Drážďany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Hušbauer opouští Slavii. Míří na zahraniční angažmá  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.