Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Cyklista nesměl do autobusu, ze vzteku rozbil dveře

Pražští policisté pátrají po muži, který v autobuse rozbil skleněnou výplň křídla dveří. Řidič ho totiž nenechal v dopravním prostředku převážet kolo. Za agresivní jednání teď muži hrozí až dva roky vězení.

Hledaný nastoupil do autobusu v Bohnicích v sobotu 25. června krátce po poledni, když pršelo. Řidič mu oznámil, že s kolem cestovat nemůže, to se ale muži nelíbilo. Začal nadával a odmítl vystoupit.

„Následně násilím zkoušel sám dveře uzavřít, přičemž došlo k prasknutí a vysypání skleněné výplně křídla dveří. Poté z autobusu a i s jízdním kolem utekl,“ uvedla v prohlášení pro novináře policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

„Celý případ policisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, za což pachateli v případě dopadení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi,“ dodala Siřišťová.

Jednání i obličej muže zachytila kamera a policisté teď žádají veřejnost o pomoc s jeho identifikací. Pokud ho někdo pozná, může volat na linku 158.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, kolo, autobus, Bohnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Magan Blair

Chovani cyklisty mi nepripada agresivni, spise soucit ridice v tom desti by potesil. Take jsem nevedela, ze kolo neni dovoleno na autobus. Doufam, ze i kdyby cyklistu nekdo nahlasil policii, tak z toho vyvazne jenom dutkou. Jsem prekvapena, jak malo stacilo nez se ty dvere "rozsypaly"

Úterý, 23. srpna 2022, 14:52Odpovědět

Magan Blair

Venku hrozne lije, konecne to muz na kole vzda a kdyz se dvere autobusu otevrou tak nastoupi (s kolem). Kolo postavi tam kde je misto pro kocarky atd. Nevim kdo je ten clovek s batohem, ktery ma k nemu reci. Muz se slovne brani "venku leje", ridic musi pokracovat v jizde a chce muze s kolem ven. Muz chce aby ho tam nechal, zavrel dvere a jel. Jde ke dverim a snazi se je parkrat zavrit. Dvere/sklo se rorbije (neni videt jak moc). Muz si vezme nastvane kolo a z autobusu vyjde spet do deste.

Úterý, 23. srpna 2022, 12:30Odpovědět

VIDEO: Cyklista nesměl do autobusu, ze vzteku rozbil dveře  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.