Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Muž utíkal před revizorem. Cestou srazil na zem seniorku, která skončila na operaci

Pražští kriminalisté pátrají po muži, který při útěku před revizorem ve voze metra srazil seniorku. Ta pak skončila na operaci, protože si při pádu, který prchající muž zavinil, zlomila nohu. Muži teď hrozí až dva roky ve vězení.

„Sedmasedmdesátiletou seniorku srazil v soupravě metra ve stanici Chodov zatím neznámý pachatel, který utíkal před revizorem. Do ženy vrazil, ta upadla na zem a zlomila si nohu. Zlomenina byla tak vážná, že poškozená musela podstoupit operaci a léčba bude trvat přibližně šest měsíců,“ popsal policejní mluvčí Jan Daněk.

Případ se stal v neděli 24. července v půl deváté ráno ve stanici metra Chodov. „Nyní v této souvislosti hledáme mladíka zachyceného na záběrech, kterého bychom k věci potřebovali vyslechnout. Prosíme i další případné svědky, kteří popsanou situaci viděli, nebo toho, kdo muže na záběrech poznává, aby se nám ozval na linku 158,“ uvedl Daněk a doplnil, že policie případ prověřuje pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti, za což pachateli hrozí až dva roky ve vězení.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky pátrání, revizor, seniorka, útěk, Praha, Chodov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž utíkal před revizorem. Cestou srazil na zem seniorku, která skončila na operaci  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.