Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté hledají muže, který si půjčil obytňák a nevrátil ho. Naposledy se pohyboval po Praze a okolí

Policisté vyhlásili pátrání po muži, který odmítl vrátit obytný vůz. Vozidlo měl odevzdat 12. června, ale neozval se. Podle vyšetřovatelů se pohybuje na neznámém místě v České republice.

Informaci zveřejnili policisté dnes. „Strakoničtí kriminalisté vyhlásili pátrání po muži a po obytném vozidle Citroen Adria Matrix M 670 SL, rz: 7AM5631,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Nováková

Hledaný je podezřelý ze spáchání přečinu neoprávněné užívání cizí věci. Obytné vozidlo si na základě sepsané smlouvy vypůjčil, měl ho vrátit do 12. června, ale to se nestalo. Na výzvy přestal reagovat.

„Zdržuje se na neznámém místě v České republice, podle posledních zjištění byl jeho výskyt zaznamenán v Praze a okolí. Vozidlo pravděpodobně užívá k bydlení. Odcizením vozidla vznikla majiteli škoda v celkové výši 1 300 000 korun,“ dodala Nováková. Případní svědci se mohou obrátit na linku 158.  

Výzvu na sociálních sítích zveřejnila také Věra Vlčková Černochová z půjčovny CestujObytkem. „Z auta byla odpojena GPS. Pan Říha má od té doby vypnutý telefon,“ napsala Vlčková Černochová.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto CestujObytkem, Policie ČR

Štítky Strakonice, Praha, obytný vůz, pátrání, Česko, Citroën

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají muže, který si půjčil obytňák a nevrátil ho. Naposledy se pohyboval po Praze a okolí  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.