Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Muž řídil s víc než tři a půl promile. Po kontrole chtěl jet dál, skončil ale v poutech

Policisté v Praze 6 při kontrole narazili na muže, který si za volant sedl s více než 3,5 promile. Prozradilo ho nejisté chování při výměně pneumatiky, kterou si předtím poničil o obrubník. Řidič chtěl pokračovat v jízdě, skončil ale v poutech.

Policisté hlídkové služby prvního policejního obvodu dostali oznámení o řidiči s defektem ve čtvrtek 14. července. Vyrazili do ulice Koulova v Dejvicích, kde si měl podle oznamovatele muž měnit pneumatiku, ovšem tak podivně, že by mohl být pod vlivem drog nebo alkoholu.

Muže našli policisté u vozidla s pneumatikou v ruce. „Ten jim sdělil, že jede z práce, kolo vymění a pojede dál, neboť je kousek od svého domu. Tudíž se o něj nemusí strachovat a ztrácet s ním čas,“ uvedl v prohlášení pro novináře policejní mluvčí Jan Rybanský.

U řidiče kvůli podezřelému chování raději provedli dechovou zkoušku, při které naměřili 3,7 promile. I tak chtěl muž nastoupit do vozidla, i když mu hlídka řekla, že už nikam pojede. „Nakonec museli použít donucovací prostředky, aby muže přesvědčili a on pochopil, že to byla jeho poslední jízda na delší dobu,“ dodal Rybanský.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, kontrola, alkohol, pneumatika, zadržení, Praha, Dejvice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž řídil s víc než tři a půl promile. Po kontrole chtěl jet dál, skončil ale v poutech  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.