Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Muž se chtěl vloupat do zlatnictví sekerou. Byl pod vlivem drog a měl halucinace

Pražští policisté zadrželi na Pankráci muže, který se chtěl dostat do místního zlatnictví pomocí sekery. Když ho dopadli a zpacifikovali, zjistili, že je zfetovaný a má halucinace. Za pokus o vloupání a poškození cizí věci mu hrozí až dva roky vězení.

Hlášení o muži, který se dobývá do zlatnictví na Pankráci, dostali policisté ráno v pátek 3. června. Oznamující operátorovi muže popsal a varoval ho, že má u sebe sekeru, kterou chtěl rozbít dveře prodejny.

„Policisté po příjezdu na místo zahlédli utíkajícího muže, který držel v ruce sekeru. Kolegové ho služebním autem předjeli, a poté ho za užití donucovacích prostředků zpacifikovali a omezili na osobní svobodě,“ uvedla v tiskové zprávě policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Zadržený muž policistům přiznal, že užil velké množství drog a měl halucinace. Kromě sekery u něj našli také nůž. Hlídka ho převezla na služebnu a sdělila mu podezření ze spáchání trestných činů krádež vloupáním ve stádiu pokusu a poškození cizí věci. Za to může ve vězení strávit až dva roky.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, drogy, vloupání, sekera, halucinace, Pankrác

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž se chtěl vloupat do zlatnictví sekerou. Byl pod vlivem drog a měl halucinace  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.