Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Mladíci nadávali strážníkům. Vysmívali se jim, i když leželi na zemi s pouty na rukou

Pražští strážníci řešili incident, který měla na svědomí skupina mladých lidí, kteří podle svědků už delší dobu působí problémy na Žižkově a v okolí. Strážníci si skupinky všimli, když její členové procházeli křižovatkou ulic Prokopova a Chelčického v místě, kde to není dovoleno. Když skupina uviděla auto strážníků, začali její členové sprostě pokřikovat a gestikulovat na strážníky.

Když výtržníci viděli, že strážníci autem zastavují, utekli do parku Parukářka. Tam je strážníci dostihli, ale byli napadeni. „Žena a jeden muž byli ztotožněni, ostatní tři bez ohledu na zákonné výzvy utekli zpět do parku a ztratili se hlídce z dohledu. Na základě popisu je po chvíli vypátrala v Jeseniově ulici druhá hlídka,“ uvedla mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Strážníci použili donucovací prostředky a mladíci skončili v poutech. „Strážníkům se přihlásili svědci napadení hlídky, kteří uvedli, že tato skupina již delší dobu obtěžuje okolí a dělá nepořádek. Na místo byla přivolána státní policie, přestupky všech ztotožněných byly oznámeny správnímu orgánu,“ pověděla mluvčí a dodala, že ve skupině jsou lidé, kteří se narodili mezi lety 1996 a 2001.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky parta, mladíci, vulgarity, Praha, Žižkov, Prokopov, Parukářka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladíci nadávali strážníkům. Vysmívali se jim, i když leželi na zemi s pouty na rukou  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.