Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Recepčnímu v bazénu zmizela bunda i s peněženkou. Přišel o tisíce korun

Policisté z místního oddělení Pankrác pátrají po neznámém muži, který okradl recepčního v plaveckém bazénu v Praze 4. S koženou bundou mu odcizil také peněženku s platebními kartami. V případě odsouzení mu tak hrozí až dva roky ve vězení.

Koncem března ve večerních hodinách navštívil muž plavecký bazén v Praze 4. Když vešel dovnitř, na recepci zrovna nikdo nebyl. Muž se příliš dlouho nerozmýšlel a přistoupil k recepci, aby si důkladně prohlédl, co je za pultem.

Recepci poté obešel ze všech stran a když se ujistil, že ho nikdo nesleduje, ukradl koženou bundu. V bundě byla peněženka i s platebními kartami a škoda tak čítá několik tisíc korun.  

„Šetřením tohoto případu policisté zajistili kamerový záznam, na kterém je zachycen podezřelý muž. Pokud ho poznáváte nebo o něm máte jakékoliv informace, kontaktujte prosím linku 158,“ uvedla v tiskové zprávě policejní mluvčí Martina Špryslová.

V současné době policisté prověřují tento případ pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě dopadení podezřelého a jeho odsouzení mu hrozí až 2 roky za mřížemi.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, pátrání, policie, pachatel, Praha, bunda, peněženka, Pankrác

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Recepčnímu v bazénu zmizela bunda i s peněženkou. Přišel o tisíce korun  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.