Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie pátrá po agresorovi, který na Žižkově před barem napadl muže. Potyčka vznikla kvůli krádeži telefonu

Policie pátrá po agresorovi, který koncem ledna roku 2021 na Žižkově před druhou hodinou odpolední napadl před barem muže. Potyčka začala kvůli tomu, že pachatel napadenému před fyzickým útokem ukradl telefon.

Rvačka vznikla kvůli ukradenému telefonu

Policisté od konce ledna pátrají po dosud neznámém útočníkovi, který se v Praze 3 dopustil fyzického napadení poté, co ho pětatřicetiletý muž konfrontoval kvůli ukradenému telefonu. Poškozený se kolem druhé hodiny odpolední nacházel v žižkovském baru a v době, kdy si muž povídal se svým kamarádem, si všiml, že kolem jejich stolu prošel muž s dámským doprovodem. Následně zjistil, že telefon, který měl položený na stole, zmizel.

Návštěvník baru si proto rychle zapůjčil telefon od svého kamaráda a vytočil své číslo. Situaci chtěl vyřešit díky spárovaným chytrým hodinkám, které začaly vyzvánět a v momentě, kdy podezřelý pár opustil bar, zvonění ustalo. Okradený se proto rozhodl za mužem a ženou vyběhnout z baru a telefon si od nich vzít zpátky. Jakmile přišel k podezřelé dvojici, spárované hodinky znovu začaly vyzvánět, bylo tak jasné, že telefon musí mít u sebe právě oni.

Jakmile se okradený začal dožadovat vrácení telefonu, agresor se k němu rozběhl a několikrát ho udeřil pěstí a také napadeného kopl. Poškozený zůstal po incidentu ležet na zemi a agresor společně s ženou, která ho doprovázela, z místa činu odešel. Napadený a okradený muž po lékařském ošetření zjistil, že utrpěl frakturu nosu.

Pražští policisté získali unikátní mobilní operační centrum za třicet milionů

Nový speciální nákladní automobil, který slouží jako mobilní operační centrum, jako první využijí pražští policisté. Za Mercedes-Benz Arocs 2542 L NR se speciální nástavbou vyrobenou v České republice zaplatilo hlavní město Prahy třicet milionů...

Policie prosí o pomoc s pátráním po agresorovi

„Kriminalisté během vyšetřování tohoto případu zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět, jak podezřelý muž a jeho ženský doprovod, tak fyzické napadení. Pokud muže na záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se na linku 158. Zároveň pátráme také po ženě, která podezřelého doprovázela. Je pro nás důležitou svědkyní k vyřešení tohoto případu. Policisté celý případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádež a ublížení na zdraví, v případě dopadení a odsouzení hrozí pachateli až tříletý pobyt za mřížemi,” uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Mladík chtěl lepší život, proto přepadl banku. Po vypátrání mu hrozí až desetiletý trest za mřížemi

Policie zadržela muže, který podle ní minulou středu přepadl banku v Praze a odnesl si z ní několik set tisíc korun. Dosud netrestaný jednadvacetiletý lupič se k činu přiznal. Peníze chtěl využít k vysněnému životu, uvedl na webu pražské policie...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky pátrání, napadení, policie, útok, klub, Žižkov, Praha, Praha 3

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po agresorovi, který na Žižkově před barem napadl muže. Potyčka vznikla kvůli krádeži telefonu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.