Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž šel na nákup. V obchodě ho brutálně napadl agresor, který ho zkopal a dupl mu na hlavu

Obyčejný nákup v obchodě skončil pro třiačtyřicetiletého muže ošetřením v nemocnici. Muže při odchodu z prodejny brutálně napadl neznámý útočník. Poškozeného musela odvézt do nemocnice rychlá záchranná služba. Policie pátrá po agresorovi.

Brutální napadení se stalo v úterý 25. ledna v obchodě v Tuklatské ulici v Praze 10. Muž, který přišel na nákup, se u pokladny potkal s mužem, který ho při odchodu z prodejny napadl.

„Když odcházel z obchodu, z ničeho nic se na něj vrhl muž, kterého doprovázela žena ve žluté bundě. Nejprve na něj hodil balík vod, které si útočník v obchodě zakoupil, kdy po tomto napadení poškozený upadl na zem. Podezřelý ho několikrát kopl do hlavy a břicha a následně mu ještě dupl na hlavu. Poté z místa i s ženou, která celý incident viděla, odešli,“ popsala útok policejní mluvčí Violeta Siřišťová a dodala, že poškozený utrpěl velmi vážná zranění, která si vyžádala převoz do nemocnice.

Kriminalisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů těžké ublížení na zdraví a výtržnictví. Agresorovi hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. „Pokud muže nebo ženu na záběrech poznáváte, prosím ozvěte se neprodleně na linku 158,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky napadení, agresivita, obchod, pátrání, Praha, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Šašek

sametové porevoluční krysy

Pátek, 11. února 2022, 13:56Odpovědět

Muž šel na nákup. V obchodě ho brutálně napadl agresor, který ho zkopal a dupl mu na hlavu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.