Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisté pátrají po muži, který v Praze pronásledoval dívku. Pak masturboval před jejím domem

Pražští kriminalisté se zabývají případem, který se stal v úterý 7. prosince na Černém Mostě v Praze 9. Neznámý muž pronásledoval dívku, která šla domů ze základní školy. Dívce se před pachatelem podařilo utéct, ale muž se před jejím bydlištěm sexuálně uspokojil. Teď po něm pátrá policie.

Podle policie šlo o muže mladšího vzhledu a asi 160 centimetrů vysokého. „Měl hnědé kudrnaté vlasy po ramena a na obličeji s největší pravděpodobností vytetovanou čárku od špičky nosu po bradu. Policisté však nevylučují, že by se mohlo jednat o vousy. V době spáchání skutku měl na sobě mikinu s nápisem, tepláky šedo-černé barvy a na nohou hnědé zimní tenisky. Muž hovořil česky a bez přízvuku,“ popsala muže policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Policie teď po muži, který měl masturbovat před bydlištěm mladé dívky, pátrají. „Pokud ho někdo poznává, nebo ví, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158. Děkujeme,“ žádá mluvčí.

Policie případ prověřuje pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. „Pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi,“ doplnila Siřišťová.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky sexuální obtěžování, pronásledování, pátrání, dívka, Praha, policie, Černý Most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po muži, který v Praze pronásledoval dívku. Pak masturboval před jejím domem  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.