Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Bizarní krádež v Holešovicích. Řidič vykládal pivní sudy, mezitím ho okradl zloděj

Pražští policisté pátrají po zloději, který se koncem listopadu vloupal do nákladního auta, ze kterého řidič v době krádeže skládal sudy s pivem. Muž rozbil okénko u nákladního auta a z kabiny řidiče ukradl ledvinku s osobními věcmi. Pokud policie zloděje dopadne, ten si může odsedět až dva roky ve vězení.

Koncem listopadu se v pražských Holešovicích odehrála poměrně bizarní krádež. Zloděj, kterému nechyběla pořádná porce drzosti i odvahy, se v Dělnické ulici kolem druhé hodiny odpolední vloupal do nákladního automobilu, ze kterého řidič v té chvíli skládal pivní sudy.

Pachatele od krádeže neodradilo ani to, že auto stálo na frekventované ulici. Když si zloděj auto obešel a byl si jistý, že je řidič zaneprázdněný, rozbil neznámým předmětem okénko u spolujezdce a z kabiny ukradl řidičovu ledvinku s osobními věcmi.

„Celý čin zaznamenala jedna z bezpečnostních kamer, jejíž záznam mají kriminalisté k dispozici. Pokud byste muže poznali, nebo víte, kde by se mohl pohybovat, kontaktujte prosím linku 158, děkujeme,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina.

Zloděj svým jednáním způsobil škodu za bezmála deset tisíc korun a v případě dopadení a odsouzení mu hrozí odnětí svobody až na dva roky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky vloupání, policie, pivo, krádež, Holešovice, Praha, sud, nákladní automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bizarní krádež v Holešovicích. Řidič vykládal pivní sudy, mezitím ho okradl zloděj  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.