Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dealer zásoboval pervitinem uživatele na Černém Mostě, hrozí mu až deset let ve vězení

Pražští kriminalisté, kteří se zabývají objasňováním drogové trestné činnosti, pracovali několik měsíců na případu, na jejímž konci byla akce s krycím názvem Eugen, při které zadrželi jednatřicetiletého dealera. Ten minimálně rok zásoboval pervitinem uživatele v Praze 9. Muži teď hrozí až desetiletý pobyt ve vězení.

„Policisté dosud evidují více než šedesát případů prodeje, kdy muž za jeden gram drogy požadoval tisíc tři sta korun,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová a doplnila, že podle policie mohlo být takových prodejů daleko víc.

Obviněného muže kriminalisté zadrželi přímo před jeho domem na sídlišti Černý Most po předchozím prodeji pervitinu koncovému uživateli. „Následnou provedenou domovní prohlídkou kriminalisté zajistili předměty používané při páchání trestné činnosti, konkrétně drogy, váhu, obalový materiál, dále finanční hotovost a elektroniku,“ popsala mluvčí.

Jednatřicetiletý muž byl v posledních třech letech za stejnou trestnou činnost odsouzen a v současné době je obviněný ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. „V případě odsouzení mu hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. Trestní stíhání muže je vedeno na svobodě,“ dodala Siřišťová.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky drogy, zadržení, dealer, policie, Černý Most, Praha, metamfetamin, kriminalita

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dealer zásoboval pervitinem uživatele na Černém Mostě, hrozí mu až deset let ve vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.