Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž přepadl hotel se zbraní v ruce. Prozradily ho genetické stopy, hrozí mu třináct let

Policisté dopadli muže, který 24. září před polednem se zbraní v ruce přepadl hotel v ulici Za Opravnou v Praze 5. Zbraň namířil na pracovnici na recepci, která mu ze strachu o život vydala několik tisíc korun. Policie muže dopadla na základě porovnání genetických stop a pachateli teď hrozí až třináct a půl roku ve vězení.

Pražští kriminalisté zadrželi muže, který přepadl hotel se zbraní v ruce. „Zadržení proběhlo v minulých dnech a to díky porovnání genetických stop, které kriminalisté zajistili na místě činu. Šestatřicetiletý muž se k loupeži přiznal, vyslechl si obvinění z trestného činu loupež a nyní je stíhaný vazebně,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Dokud policisté pachatele neznali, uváděli, že pachateli hrozí trest odnětí svobody na pět až deset let, ale trestní sazba se zvýšila. „Za tento trestný čin mu hrozí pět až třináct a půl roku odnětí svobody a to vzhledem k přitěžující okolnosti. V minulosti byl totiž za loupež již odsouzen a vzhledem k tomu se mu o třetinu zvyšuje trestní sazba,“ vysvětlil Daněk.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky hotel, přepadení, zbraň, loupež, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž přepadl hotel se zbraní v ruce. Prozradily ho genetické stopy, hrozí mu třináct let  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.