Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Chlapec bloudil v tílku a ponožkách ulicemi Prahy. Pozorný kolemjdoucí přivolal strážníky

O tom, že ne každý má lhostejný přístup ke svému okolí, se před nedávnem přesvědčili pražští strážníci. Na ně se obrátil muž, kterého na ulici překvapil pětiletý polonahý chlapec. Kolemjdoucí okamžitě zalarmoval městské strážníky, kteří se už o malého chlapce postarali.

„Pětiletý klučina měl doma v klidu posnídat a počkat na maminku, než se vrátí ze školky, kam vedla jeho sestru. Jídla bylo asi málo, protože poté, co dojedl, vyrazil mamce naproti. Moc se nezdržoval ani s oblékáním, zůstal, jak byl. V tílku a ponožkách,“ shrnula mluvčí policie Irena Seifertová.

Malý, spoře oblečený chlapec bez dozoru ale nenechal v klidu kolemjdoucího muže, který okamžitě vytočil linku 156. „Hlídka strážníků byla na místě během chvilky. Chlapce zabalila do služební bundy a posadila do auta s majáky. I přes stres, který prožíval, zvládl strážníkům říci, jak se jmenuje a kam jeho ségra chodí do školky. Pak už stačilo pár telefonátů a maminka mohla pro synka vyrazit na policejní služebnu,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Praha

Štítky Praha, pátrání, městská policie, ponožky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chlapec bloudil v tílku a ponožkách ulicemi Prahy. Pozorný kolemjdoucí přivolal strážníky  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.