Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté dopadli zloděje v bundě záchranáře, který si vykračoval po I. P. Pavlova

Policisté dopadli muže, který se v průběhu noci z 10. na 11. září vloupal do dvou vozidel v Praze a ukradl z nich věci, jejichž hodnota přesahuje patnáct tisíc korun. Jedno z těchto vozidel byla dokonce sanitka pražských záchranářů, ze které ukradl i služební bundu se služebním číslem.

Muž nejdříve zapíral a říkal, že bundu našel

Záchranáři vloupání oznámili, a tak policisté začali propátrávat blízké i široké okolí. Jedna z hlídek si dvě hodiny po činu všimla muže, který chodil v okolí zasátvek na I. P. Pavlova v bundě záchranáře.

Ten zprvu zapíral a k vloupání se neznal, dokonce hlídce ukázal i místo, kde bundu našel. Nakonec se k činu doznal, což následně potvrdily i kamerové záznamy,“ uvedl mluvčí pražských policistů Jan Rybanský.

Muž byl poté předveden na policejní služebnu, kde se při výslechu doznal i k vloupání do dalšího auta ten samý den a také do BMW o dva dny dříve. Policisté muže prověřují také v souvislosti s dalšími krádežemi, které se staly na hotelích.

Podezřelého, který je ve vazbě, od těchto činů neodradil ani fakt, že byl koncem července za obdobné skutky pravomocně odsouzen Obvodním soudem pro Praha 4,“ doplnil Rybanský.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, policie, záchranář, zloděj, Praha, bunda, Ivan Petrovič Pavlov, vloupání, BMW

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté dopadli zloděje v bundě záchranáře, který si vykračoval po I. P. Pavlova  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.