Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Rychlík v Praze srazil muže, který na místě zemřel. Podle policie šlo o sebevraha

Mezi železničními stanicemi Hostivař a Uhříněves v Praze byl přes poledne téměř dvě hodiny zcela zastaven provoz vlaků. Rychlík u Horních Měcholup srazil člověka. Jde o trať na železničním koridoru mezi Prahou a Benešovem, omezení se tak dotklo několika expresů a rychlíků, ale také osobních vlaků. Ve 12:40 byl provoz obnoven po jedné traťové koleji, informovala na twitteru Pražská integrovaná doprava (PID).

„Provoz zajištěn po jedné ze dvou traťových kolejí, za místem omezení lze očekávat navýšení zpoždění o pět až 15 minut," uvedla PID před 13:00. Jako náhradní dopravu mohou cestující využít autobusové linky a metro.

Podle mluvčího pražské policie Jana Daňka šlo pravděpodobně o sebevraždu muže. O evakuaci lidí z rychlíku se postarali pražští hasiči. Termín plného obnovení provozu je podle aktuálních informací Českých drah kolem 14:30, aktualizován bude dle vývoje vyšetřování.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com/kerut

Štítky nehoda, železnice, Praha, úmrtí, Pražská integrovaná doprava, Twitter, Benešov, Horní Měcholupy, Hostivař, Uhříněves, České dráhy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rychlík v Praze srazil muže, který na místě zemřel. Podle policie šlo o sebevraha  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.