Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž se zastal ženy, kterou obtěžovali tři cizinci. Ti ho zbili a nechali ležet na nástupišti

V úterý 6. července před tři čtvrtě na deset večer se na nástupišti metra Florenc na lince B stal incident, po kterém skončil dvaačtyřicetiletý muž v nemocnici poté, co ho napadli tři cizinci. Ti muži uštědřili několik ran pěstí, když se zastal ženy, kterou rusky hovořící muži obtěžovali. Po útočnících teď pátrá policie.

Muž se ženy, kterou slovně obtěžovali tři muži, zastal už během jízdy v metru. „Následně od nich utržil několik ran pěstí a po posledním úderu zůstal bezvládně ležet na nástupišti. Jeho zranění si vyžádala převoz do nemocnice,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Na kamerových záznamech jsou vidět jak podezřelí, tak celé napadení. „Pokud muže na záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohli zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158 nebo navštivte nejbližší policejní služebnu. V současné chvíli nemůžeme vyloučit, že se jedná o cizince, kteří mohou bydlet v hotelu či na ubytovně,“ uvedla mluvčí.

Policisté pátrají i po ženě, kterou muži obtěžovali. „Je pro nás důležitou svědkyní k vyřešení tohoto případu,“ vysvětlila mluvčí a uvedla, že celý případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví. V případě dopadení a odsouzení hrozí pachateli až tříletý pobyt za mřížemi.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky napadení, metro, cizinci, žena, Praha, Florenc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Matas

Jeden blábol za druhým. Žádní Rusové, ale naši "kamarádi" Ukrajinci!

Úterý, 13. července 2021, 15:37Odpovědět

Jiří Linha

Ruská pakáž se roztahuje všude. Dveřmi jsme je vyhodili a oknem vlezli zpět.

Úterý, 13. července 2021, 13:10Odpovědět

Josef Mašek

před rokem 1968 tu uralští grázlové nebyli, po okupaci 1968 byli zalezlý v Milovicích...dnes je jich plná Praha a politici nedělají nic, pouze odstraňují jejich bezcenné sochy, staví pomníky jejich nacistickým Vlasovcům, přejmenovávají ulice a 7 let pátrají po jejich Vrbětických špionech než na ně přijdou....ČR spravují darmožrouti, kterým na občanech a jejich bezpečí nezáleží a kterým policie nepomáhá a nechrání je

Úterý, 13. července 2021, 12:05Odpovědět

Muž se zastal ženy, kterou obtěžovali tři cizinci. Ti ho zbili a nechali ležet na nástupišti  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.