Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Před velkým požárem v Praze se u haly pohyboval muž. Pátrá po něm policie

Policie pátrá po důležitém svědkovi, kterého zachytily kamery v pondělí 12. dubna krátce před šestou hodinou ranní, kdy došlo v Modřanské ulici k rozsáhlému požáru skladovací haly. Na místě zasahovalo 11 profesionálních a dobrovolných jednotek hasičů a dále několik policejních hlídek. V místě byla přerušena obousměrně i tramvajová doprava.

Dnes krátce před šestou hodinou ranní vypukl požár skladovací haly v Modřanské ulici. Plameny zasáhly halu v plném rozsahu. U požáru zasahovalo šest profesionálních a pět dobrovolných jednotek hasičů a chemici, kteří měřili koncentraci...

Okolnosti požáru stále vyšetřují kriminalisté. Ti na kamerových záznamech z místa objevili muže, který se chvíli před vypuknutím požáru pohybuje v blízkém okolí haly. Právě po tomto muži policie pátrí jako po klíčovém svědkovi.

„Touto cestou žádáme širokou veřejnost o pomoc při pátrání po tomto muži. Pokud ho na kamerových záběrech poznáte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte neprodleně tísňovou linku 158 nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu policie,“ uvedla mluvčí policie Hana Křížová.

Podle policie jde o muže mladšího vzhledu, v krátkých kalhotách a s batohem na zádech. „Zajímavostí je to, že v tento den bylo velmi chladno a muž měl na sobě pouze šortky. Kriminalisté se domnívají, že muž přijel zřejmě tramvají a vystoupil na zastávce Pobřežní cesta, která je jen malý kousek od objektu,“ doplnila mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky pátrání, svědek, požár, Modřany, Praha, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Před velkým požárem v Praze se u haly pohyboval muž. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.