Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž odešel z domu a nevrátil se. Trpí výpadky paměti a nezvládne se o sebe postarat

Policisté hledají třiašedesátiletého Antonína Šetku, který odešel předevčírem odpoledne z místa svého bydliště a dosud se nevrátil. Podle policie muž v důsledku prodělané nemoci trpí závažnými výpadky paměti a není schopen se sám o sebe postarat. Pokud jste ho viděli, kontaktujte prosím linku tísňového volání 158.

Antonín Šetka byl naposledy viděn ve středu 16. června odpoledne kolem čtvrté hodiny odpolední v místě svého bydliště na zahrádce. Následně ji opustil a odešel neznámo kam.

„V kontaktu s lidmi je velmi plachý a kromě rodiny se s nikým jiným nestýká. Má vztah ke Staroměstskému náměstí, kde v minulosti bydlel. Kriminalisté provedli kontrolu vytipovaných oblastí, bohužel muže se jim nálezt nepodařilo,“ popsal policejní mluvčí Jan Rybanský.

Hledaný má statnou, 190 centimetrů vysokou postavu, krátké prošedivělé vlasy, knír s bradkou a modré oči. Má větší mezery mezi zuby a jizvu v krční jamce po kanyle. „Pokud jste ho viděli, kontaktujte prosím linku tísňového volání 158,“ doplnil.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky pátrání, muž, senior, Praha, Staroměstské náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž odešel z domu a nevrátil se. Trpí výpadky paměti a nezvládne se o sebe postarat  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.