Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž měl v krabičce od ořechů 350 gramů pervitinu. Hrozí mu až deset let vězení

Během služby v sobotu 14. listopadu si policisté z oddělení hlídkové služby všimli v ulici Granátnická v Praze 10 krátce před třetí hodinou ranní podezřelého muže, který byl i vzhledem k zákazu volného pohybu venku.

Chtěli se ho proto zeptat, jaký má ke svému pobytu venku důvod. To se sice vzápětí nedozvěděli, ale místo toho se jim muž svěřil, že má u sebe drogy.

Policisté v jeho tašce našli plastovou nádobu s nápisem „Ořechy 2013“. Obsah nádoby však neměl s ořechy nic společného, ale jednalo se o 358 gramů pervitinu o čistotě sedmasedmdesát procent,“ uvedl policejní tiskový mluvčí Jan Daněk.

Muž se snažil dózu s drogou vysypat, ale policisté tomu za pooužití donucovacích prostředků zabránili a muže zadrželi. Následně skončil šestatřicetiletý muž na policejní služebně.

Nyní je muž stíhaný z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což mu hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi,“ dodal Daněk.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky policie, krimi, drogy, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž měl v krabičce od ořechů 350 gramů pervitinu. Hrozí mu až deset let vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.