Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Podezřelý z loupeže skončil v policejních poutech. Hlídkám se snažil ujet

Muže podezřelého z loupežného přepadení včera dopoledne zadržely hlídky policie spolu s kriminalisty po jeho marném pokusu o útěk. Přepadení se měl dopustit v pátek 14. srpna kolem dvacáté hodiny na Chodově. Z celého zadržení zveřejnili policisté během pondělí videozáznam.

„V rámci prověřování tohoto činu kriminalisté v průběhu několika dnů nashromáždili řadu poznatků, jejichž vyhodnocením se jim podařilo ztotožnit osobu z tohoto činu podezřelou. Dále také zjistili adresu mužova pobytu i registrační značku osobního vozu, kterým se v ulicích metropole pohybuje,“ doplnil mluvčí policie Jan Rybanský.

Společnými silami policisté muže, který se jim pokusil ujet, a následně prchnout zadrželi za pomoci donucovacích prostředků.

„Zadržený, který není policistům neznámý a za různou trestnou činnost již byl v minulosti několikrát zadržen, následně skončil v policejní cele. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu loupež,“ dodal Rybanský, podle kterého mu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Praha, Policie ČR, loupež, honička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Podezřelý z loupeže skončil v policejních poutech. Hlídkám se snažil ujet  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.