Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie pátrala po mladíkovi z Vršovic. Nemůže si najít práci a má psychické problémy

, aktualizováno 29. března 2023, 8:02

Policisté pátrali po dvaadvacetiletém mladíkovi, který odešel z místa svého bydliště v pražských Vršovicích. Rodina mluví o mladíkovi jako o hodném a komunikativním člověku, který však má problém s nalezením stabilního zaměstnání, z čehož má psychické problémy. Večer se sám přihlásil na policejním oddělení v Čakovicích poté, co z médií zjistil, že je pohřešován.

„Hledaný odešel kolem devatenácté hodiny na procházku a poté měl navštívit svoji nemocnou babičku bydlící v okolí, což ale neučinil. Pohřešování oznámili jeho rodiče neboť se o něj bojí a nikdy v minulosti z domova neodešel,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Podle rodiny je mladík velmi komunikativní, hodný, ale také velmi důvěřivý. „Odchod může pramenit z jeho neúspěchu najít si stabilní zaměstnání, z čehož má psychické problémy. Podle zjištění by se měl pohybovat v Praze, nelze však vyloučit že vycestoval mimo území metropole,“ vysvětlil mluvčí.

Mladík má výrazně hubenou postavu a je vysoký asi 170 centimetrů, má krátké vlasy a černé oči. V době odchodu měl na sobě modré džíny, modrou mikinu Patagonia a sportovní tenisky, přes rameno pak černou tašku s pruhy.

„Pokud jste mladíka viděli nebo víte, kde se pohybuje, kontaktujte prosím linku 158. Děkujeme,“ dodal mluvčí.


Aktualizace: Policisté ukončili pátrání po dvaadvacetiletém mladíkovi z pražských Vršovic. Je v pořádku. Večer se sám přihlásil na policejním oddělení v Čakovicích poté, co z médií zjistil, že je pohřešován. Na webu o tom informoval policejní mluvčí Jan Rybanský.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky policie, pátrání, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrala po mladíkovi z Vršovic. Nemůže si najít práci a má psychické problémy  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.