Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

VIDEO: Muž v autě převážel kokain, extázi i marihuanu, část si schoval do trenek

Pražští policisté při běžné kontrole odhalili řidiče, který ve svém autě vezl různé drogy. Měl je ukryté různě ve vozidle, v osobních věcech a další sáčky našli i na služebně v jeho spodním prádle. Za přechovávání těchto látek může jít do vězení až na dva roky.

Auta si všimla hlídka pražské cizinecké policie v pondělí 20. března kolem desáté večer v Opletalově ulici. Řidiči dali policisté pokyn k zastavení a ověřili, že není pod vlivem alkoholu. Test na přítomnost omamných a psychotropních látek ovšem vyšel pozitivně. Pak přišel čas prohledat auto.

„Muž měl ve vozidle a osobních věcech ukryté sáčky s různým obsahem. Detekcí nalezených látek se ukázalo, že ve vozidle převážel bezmála 50 gramů látky reagující na přítomnost extáze, více než 40 gramů látky s obsahem THC,“ uvedla na webu policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Po převozu na služebnu pak provedli dvaadvacetiletému řidiči osobní prohlídku. Aby drog nebylo málo, v jeho trenkách našli další sáčky s bílou krystalickou látkou, kterou přístroj vyhodnotil jako kokain.

Muže obvinili z trestného činu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. Pokud ho odsoudí, může ve vězení strávit až dva roky.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, drogy, zadržení, trest, auto, Opletalova

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž v autě převážel kokain, extázi i marihuanu, část si schoval do trenek  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.