Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Dva muži v Praze pobodali třetího, přišla si pro ně zásahovka

Pražští kriminalisté ve spolupráci se zásahovou jednotkou dopadli dvojici násilníků, kteří pobodali a pořezali muže na Žižkově. Vypátrali je čtyři dny po útoku a překvapili je v autech přímo na silnici. Jeden je obviněn z výtržnictví, druhý ještě z těžkého ublížení na zdraví.

Trojice mužů se nepohodla v neděli 5. března v jednu hodinu ráno v ulici Řehořova v Praze 3. Na dvaačtyřicetiletého pak dva zaútočili, způsobili mu vážná zranění a s bodnořeznými ranami ho zdravotnická záchranná služba odvezla. Než ale přijeli policisté, agresoři utekli.

„Na místo vyrazili také kriminalisté prvního oddělení třetího policejního obvodu, kteří zajistili stopy, kamerové záznamy a vyslechli osoby na místě činu. Na základě šetření k události, vyhodnocením poznatků a zajištěných záznamů získali policisté informace, které je přivedly na stopu dvojice podezřelých,“ popsal na webu policejní mluvčí Jan Rybanský.

Protože se čekalo, že muži budou ozbrojeni a budou při zadržení klást odpor, poprosili kriminalisté o spolupráci zásahovou jednotku. A čtyři dny po napadení už byli muži v poutech.

Jednoho z nich obvinili z výtržnictví, druhý je ještě obviněn z těžkého ublížení na zdraví. „Kriminalisté by přivítali další svědectví od osob, které byly celé popsané události přítomny, aby se ozvaly na linku 158 nebo se osobně dostavily na kteroukoli policejní služebnu,“ uvedl Rybanský.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, zadržení, útok, zranění, Žižkov, zásahová jednotka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dva muži v Praze pobodali třetího, přišla si pro ně zásahovka  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.