Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Cizinec chtěl v autě zmizet policistům, neměl řidičák a byl pod vlivem drog

Autem a pak i pěšky chtěl pražským policistům utéct cizinec, který se pohybovalo v Praze 10. Hlídka se nejdřív jen chtěla podívat na jeho vůz ve špatném technickém stavu, nakonec ho odvedla v poutech a našla u něj marihuanu a bílou krystalickou látku. Cizinec byl za své chování z České republiky na pět let vyhoštěn.

Hlídku cizinecké policie v pondělí 13. března zaujalo auto, které bylo v očividně špatném technickém stavu. Řidič ale na výzvy k zastavení nereagoval a dal se na útěk. Když pochopil, že ve voze se mu upláchnout nepovede, rozhodl se sprintovat.

„V Donatellově ulici v Praze 10 vyběhl z auta a pokusil se zmizet v místních ulicích. Policisté okamžitě za prchajícím řidičem vyběhli a po několika desítkách metrů ho za použití donucovacích prostředků omezili na osobní svobodě,“ popsal na policejním webu mluvčí Richard Hrdina.

Policistům tvrdil, že utíkal proto, že si před jízdou dal jedno pivo, důvod byl ale úplně jiný. Byl pod vlivem drog, u sebe měl marihuanu a sáček s bílou krystalickou látkou. I když policistům lhal a nechtěl jim říct své pravé jméno, nakonec zjistili, že třiačtyřicetiletý muž ani nevlastní řidičský průkaz.

„S cizincem bylo zahájeno správní řízení, jehož výsledkem bylo vyhoštění ze země na dobu pěti let a úhrada nákladů spojená s řízením,“ doplnil Hrdina.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, drogy, řidičský průkaz, zadržení, vyhoštění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Cizinec chtěl v autě zmizet policistům, neměl řidičák a byl pod vlivem drog  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.