Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Jen jsem si lokla, ukazoval žena za volantem strážníkům láhev vodky. Neodjela

Ani výhrůžky, ani snahy o podplacení, nepomohly dvojici, která se pod vlivem alkoholu rozhodla v Praze 13 řídit auto. Strážníkům je nahlásil svědek a ti pak muži naměřili přes dvě promile. Žena, která chtěla v jízdě pokračovat, se pak přiznala k pití vodky, pořádný lok jí nepřišel za volantem jako problém.

Opilého muže, který se ve Stodůlkách chystal v úterý 21. února řídit auto, si všiml svědek a volal městskou policii na linku 156. Hlídka pak auto zastavila kolem půl osmé.

Řidič, na kterém bylo jasně vidět, že alkohol požil, ale tvrdil, že nic nepil a proto nechce dechovou zkoušku. „V tu chvíli se do jednání zapojila jeho přítelkyně, která za ním do Jeremiášovy ulice přišla. Strážníkům vysvětlila, kdo je a kde pracuje, a neopomněla dodat, že to zítra vše zařídí,“ popsala na Facebooku Irena Seifertová

Partnera žena nakonec přemluvila, ať dechovou zkoušku podstoupí, protože přece skoro nic nepil. To skoro nic mu na testeru ukázalo přes dvě promile. „A nemůžete to nějak udělat,“ zkoušela to ještě žena, která podle svých tvrzení pracuje na jednom z ministerstev.

Muže, který se zranil na hlavě, odvezla na vyšetření záchranná služba a případ si převzala státní policie.

Aby toho nebylo málo, jasně podnapilá žena si sedla za volant auta a chtěla s ním i přes zákaz vyslovený policistou odjet. „Strážníkům ukázala láhev vodky a dodala, že si dala jeden lok. Nakonec se ale umoudřila a odjela domů autobusem,“ dodala Seifertová.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie

Štítky městská policie, alkohol, řízení, Stodůlky, podplácení, výhrůžky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Jen jsem si lokla, ukazoval žena za volantem strážníkům láhev vodky. Neodjela  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.