Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Dvojice kradla šperky. Muž zabavil prodavačku, žena strčila klenoty do kabelky

Policisté pátrají po dvojici, která kradla šperky v obchodním centru Atrium Žižkov ve Vinohradské ulici v Praze. Muž nejdřív zabavil prodavačku, později do prodejny vstoupila žena, která v nestřežené chvíli vzala z prodejního pultu stojánek se šperky v celkové hodnotě 40 tisíc korun. Dvojici hrozí až dva roky ve vězení.

Policie po zloději a zlodějce pátrají od začátku února. „Muž nejprve vstoupil do prodejny a zaměstnal prodavačku a žena mezitím z prodejního pultu odcizila stojánek se šperky za téměř čtyřicet tisíc korun,“ popsala průběh krádeže policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Podle policie dvojice nepáchala takové protiprávní jednání poprvé, proto se s prosbou o pomoc v pátrání obrací na veřejnost. „Pokud muže a ženu na záběrech poznáváte, ozvěte se prosím na linku 158. Děkujeme,“ uvedla mluvčí a dodala, že celý případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za což pachatelům v případě odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky šperky, krádež, Žižkov, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dvojice kradla šperky. Muž zabavil prodavačku, žena strčila klenoty do kabelky  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.