Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Muž na pervitinu vykradl auto v centru Prahy. Za deset minut už byl v poutech

Pražští policisté zadrželi během deseti minut muže, který se vloupal do auta v ulici Magdalény Rettigové v Praze 1. Svou roli v případu hrála i náhoda, protože zasahující policisté se zrovna vraceli z oběda, a tak to měli na místo činu blízko. Padesátiletý muž, který byl na pervitinu, skončil v poutech a hrozí mu dva roky ve vězení.

Pražští kriminalisté uslyšeli ve vysílačce relaci, ve které operační důstojník informoval hlídky o vloupání do vozidla, ke kterému došlo v ulici Magdalény Rettigové v Praze 1. „Jelikož se kriminalisté vraceli z oběda a měli to doslova za rohem, byli na místě během pár minut. Tam na ně čekal oznamovatel, který kriminalistům ukázal, kam podezřelý muž zaběhl. K jeho smůle si vybral jednu z budov, kde se nedobrovolně uvěznil v chodbě, ze které je k východu zapotřebí vstupní karta. Uvězněný se ještě snažil dostat ven za pomoci páčidla, které vytáhl z batohu, ale kromě způsobení další škody v řádech několika desítek tisíc korun, se mu to nepodařilo,“ popsal situaci policejní mluvčí Richard Hrdina.

Kriminalisté tedy padesátiletého muže zadrželi, nasadili mu pouta a provedli u něj dechovou zkoušku, která byla negativní, ale také zkoušku na drogy, která ukázala, že je muž pod vlivem pervitinu.

„Tímto způsobem si na něj zřejmě vydělával. Ihned poté byl převezen na policejní služebnu, kde si vyslechl obvinění ze spáchání trestného činu krádež, za což mu v případě odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi,“ dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky zloděj, auto, zadržení, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž na pervitinu vykradl auto v centru Prahy. Za deset minut už byl v poutech  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.