Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilec u nádraží zmlátil psa pěstí. Můžu ho klidně i zabít, hlásal

Pražští strážníci zasahovali u případu, kdy opilý muž v parku u pražského hlavního nádraží bil svého psa pěstí. Strážníky na místo zavolala žena, která čekala na tramvaj v Bolzanově ulici na zastávce Hlavní nádraží a všimla si muže, který sedí na lavičce v parku a bije svého psa pěstí. Když žena agresora vyzvala, ať toho okamžitě nechá, vysloužila si od něj několik nadávek. Pak situaci začali řešit strážníci.

Když strážníci přijeli na místo, čtyřicetiletý muž jim řekl, že si se svým zvířetem může dělat, co chce, že ho může klidně i zabít. „Pak dodal, že ten zm*d neposlouchal, tak dostal, co si zasloužil. Slovně se poté pustil i do strážníků,“ popsala situaci mluvčí pražské městské policie Irena Seifertová a doplnila, že agresor nadýchal přes tři promile a speciálním vozidlem Astra 150 ho strážníci převezli na záchytku.

Osmiletý kříženec byl podle strážníků po útoku apatický, působil silně zanedbaný a ačkoliv neměl viditelná zranění, působil jako týraný. „Strážníci se spojili s pracovnicí úřadu, která rozhodla o odebrání zvířete. Psa pak pracovníci odchytové služby převezli do trojského útulku,“ uvedla Seifertová a doplnila, že státní policie podezření na spáchání trestného činu vyloučila.

Psa pracovníci útulku vyšetřili a dali mu potřebnou péči. „Protože byl značně vystresovaný, byly mu podány uklidňující prostředky. Žádná zranění ale zjištěna nebyla. Zatím je stále v péči ošetřovatelů trojského útulku,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky pes, agresivita, opilec, útok, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jirka Lisý

Lucie Němcová: Zpět ho nedostane, pořídí si jiného. Bohužel.

Pondělí, 9. ledna 2023, 16:27Odpovědět

Lucie Němcová

Ať vláda konečně začne řešit pořádné tresty za týrání zvířat! Je to výsměch, a ten opilecký tyran se jen směje. Jen doufám, že toho psa nedostane zpět, to už by bylo moc!

Úterý, 3. ledna 2023, 21:47Odpovědět

Kika Procházková

A můžete mi někdo vysvětlit proč tam dáváte jiný obrázek a zavádějící? Pak odsuzují všechny s čírem že to sou fetaci a týrání a bůhví co ještě ????

Úterý, 3. ledna 2023, 19:46Odpovědět

Denisa Denisa

Jistěže to není trestný čin, je naprosto normální týrat zvířata a slovně napadat kolemjdoucí. Však co by si policie z opilého bezdáka vzala, že? Je naprosto normální válet se ožralej, zechcanej a vulgární v okolí hlavního nádraží v Praze, tam aby člověk raději neopouštěl budovu.
Hnus! Projde mu mlácení psa, příště zmlátí člověka a taky mu to projde?

Úterý, 3. ledna 2023, 19:25Odpovědět

Kateřina Elicarová

Ano, státní policie se většinu věcí snaží shodit na přestupek, měli by toho papírování chuděrky moc.

Úterý, 3. ledna 2023, 16:40Odpovědět

Opilec u nádraží zmlátil psa pěstí. Můžu ho klidně i zabít, hlásal  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.