Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Policista zachránil život ženě, která se pokusila o sebevraždu. V pátém patře k ní přelezl z balkonu

Pražští policisté zasahovali v domě v Praze 8, kde chtěla spáchat sebevraždu žena v jednom z bytů. Nemohli se k ní ale rychle dostat, a tak využili sousedního balkonu a jeden z policistů k ní přelezl.

Oznámení o ženě v ohrožení života v Kobylisích přijalo operační středisko v pondělí 24. října kolem jedné odpoledne. Na místo vyrazili policisté z místního oddělení, nemohli se ale na ženu dozvonit a na klepání také nereagovala.

„Z důvodu nebezpečí z prodlení si policisté museli dovnitř najít jinou cestu a tak využili sousedy. Přes vedlejší byt vstoupili na sousední balkón, kde jeden z policistů přelezl přes zábradlí a následně přeskočil na balkón od uzamčeného bytu,“ uvedl na policejním webu mluvčí Richard Hrdina.

Dovnitř se pak dostal otevřeným oknem a našel sedmadvacetiletou ženu, která podle všeho spolykala léky a zapila je alkoholem.

Než přijeli zdravotníci, policisté se ženou mluvili a kontrolovali její životní funkce. Zdravotníci ji pak odvezli do nemocnice.

„Ošetřující lékař konstatoval, že byla v tak vážném stavu, že kdyby policisté zasáhli o několik minut později, už by jí nikdo pomoci nedokázal,“ doplnil Hrdina.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, záchrana, sebevražda, záchranáři, byt, balkon, Praha, Kobylisy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Magan Blair

Slecna mela stesti. Nic/nikdo nestoji za to aby ukoncila svuj zivot. Doufam, ze ji bude brzy lepe a to jak fyzicky tak i u srdicka. Preji ji at se ji ode dneska uz jen dobre dari a at je zase stastna. Jiste ji ted hodne lidi drzi palce.

Sobota, 29. října 2022, 08:51Odpovědět

VIDEO: Policista zachránil život ženě, která se pokusila o sebevraždu. V pátém patře k ní přelezl z balkonu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.