Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: V pražském bytě našli mrtvého mladíka, druhý leží pobodaný v nemocnici

Pražští policisté a záchranáři dnes zasahovali u velmi vážného případu, po kterém byl v pražském bytě nalezen jeden mrtvý devatenáctiletý mladík a jeden pobodaný šestnáctiletý mladík. „V tuto chvíli jsou na místě kolegové z oddělení vražd, kteří zjišťují, co se v bytě stalo,“ řekl naší redakci mluvčí policie Jan Daněk a dodal, že policisté budou v bytě pracovat celou noc.

V jednom z paneláků v pražském Hloubětíně dnes odpoledne došlo k incidentu, na jehož konci byl jeden mrtvý mladík a druhý vážně zraněný.

„Dnes kolem půl třetí vyjížděli policisté do Slévačské ulice v Praze 9. V jednom z bytů panelového domu došlo k incidentu, na jehož konci zemřel devatenáctiletý mladík a šestnáctiletý byl zraněn a převezen do nemocnice,“ popsal Jan Daněk a doplnil, že policisté z oddělení vražd zjišťují, co se v bytě stalo a budou v bytě pracovat celou noc.

Na místo vyjížděly dvě záchranářské posádky a lékař. „Našli jsme tam devatenáctiletého muže, který nejevil známky života a záchranáři mu už nedokázali pomoci,“ řekla redakci Pražské Drbny mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Na místě byl nalezen také šestnáctiletý mladík, který utrpěl velmi vážná bodná poranění. „Záchranáři jej uvedli do umělého spánku, zajistili mu dýchací cesty a transportovali ho na anesteziologické a resuscitační oddělení Fakultní nemocnice Královské Vinohrady,“ popsala Poštová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky úmrtí, mladík, pobodaní, napadení, Praha, vražda, Hloubětín, Policie České republiky, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: V pražském bytě našli mrtvého mladíka, druhý leží pobodaný v nemocnici  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.