Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Muž zásoboval dealery pervitinem a marihuanou. Hrozí mu deset let ve vězení

Pražští kriminalisté zadrželi distributora marihuany a pervitinu, který dodával drogy dealerům v Praze, a to nejčastěji v okolí Černého Mostu. Policisté muže viděli při stovkách předávek drog. Teď mu hrozí až deset let ve vězení.

„Muž nepracoval a jediný příjem měl právě z jeho nezákonného podnikání. V uplynulých měsících kriminalisté v rámci sledování zadokumentovali stovky jednotlivých předávek a zadrželi několik dealerů, kterým drogy dodával. Těsně před poslední schůzkou se svým odběratelem byl muž zadržen zásahovou jednotkou pražské policie a to ve chvíli, kdy měl u sebe připravenou marihuanu na prodej,“ vysvětlila mluvčí policie Martina Špryslová.

Při domovní prohlídce policisté našli půl kila marihuany, obaly, váhy a další věci k distribuci drog, a to včetně finanční hotovosti ve výši přesahující sto tisíc korun. „Ke své protiprávní činnosti využíval také vozidlo, které bylo v rámci trestního řízení zajištěno,“ dodala Špryslová.

Devětadvacetiletému muži teď hrozí až deset let ve vězení. „Muž byl obviněn z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V současné době je muž stíhán vazebně,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky drogy, pervitin, marihuana, zadržení, Praha, věznice, droga, Černý Most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž zásoboval dealery pervitinem a marihuanou. Hrozí mu deset let ve vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.