Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Chuligáni Sparty a Bohemky při bitce demolovali hospodu. Šest z nich zadržela policie

Fotbaloví chuligáni z řad lidí, kteří se označují za podporovatele klubů AC Sparta Praha a Bohemians Praha, se před derby, které se hrálo na Letné, poprali v hospodě. Při vzájemném napadání po sobě házeli vše, co jim přišlo pod ruce a demolovali tak vybavení restaurace. Policie zadržela šest chuligánů, kteří jsou podezřelí ze spáchání trestného činu výtržnictví.

Chuligáni z obou táborů se potkali v sobotu 27. srpna před malým pražským derby mezi Spartou a Bohemians na předzahrádce jedné z hospod na Strossmayerově náměstí v Praze 7, kde popíjeli fanoušci Sparty. Na předzahrádku přiběhlo tvrdé jádro fanoušků Bohamians a situace se během chvíle vyostřila.

„Nejprve se osoby napadaly slovně, ale poté i fyzicky, kdy po sobě házely vše, co jim přišlo pod ruce. Následně z místa výtržnici utekli. Krátce po činu policisté čtyři osoby zadrželi a po zbytku výtržníků pátrali. Kriminalisté devátého oddělení prvního policejního obvodu šetřením tohoto případu získali kamerové záznamy přímo z incidentu, který vyhodnotili a ztotožnili zbylé aktéry, kteří se výtržností účastnili,“ popsala situaci na místě policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Všem šesti osobám, které policie zadržela, kriminalisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Jeden z chuligánů byl oznámen pro přestupkové jednání. „Na všechny podezřelé byl již podán od státního zástupce návrh na potrestání,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto AC Sparta Praha

Štítky fotbal, sport, násilí, napadení, bitka, fanoušci, Sparta, Bohemians, Praha, AC Sparta Praha, Bohemians 1905, policie, hospoda, Letná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Chuligáni Sparty a Bohemky při bitce demolovali hospodu. Šest z nich zadržela policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.