Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

AKTUÁLNĚ: V pražských Kolodějích se srazilo auto s autobusem, který sjel do příkopu. Při nehodě se zranily dvě ženy

, aktualizováno 1. prosince 2020, 11:00

Autobus MHD se dnes ráno v pražských Kolodějích srazil s osobním autem a sjel do příkopu, kde se zarazil o strom. Nehoda se stala v ulici Pod Jankovem kolem půl deváté ráno. Dvě ženy utrpěly středně těžká zranění, záchranáři je odvezli do nemocnice, řekla ČTK mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová. Další čtyři účastníci nehody vyvázli bez zranění. Ulice Pod Jankovem byla oboustranně uzavřena, uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Na místě zasahujeme společně s kolegy ze Středočeského kraje. Zajišťujeme nehody osobního auta a autobusu, kterému se zablokovaly dveře,“ uvedl mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

Na místě museli hasiči uvolnit přístup do autobusu, kterému se při nárazu do stromu zablokovaly dveře. Záchranáři vyslali na místo tři posádky záchranářů, inspektora a z preventivních důvodů i speciální vůz Atego.

Záchranáři ošetřili pětačtyřicetiletou řidičku osobního auta, která utrpěla úraz zad a břicha, a pětašedesátiletou cestující z autobusu, jež si pohmoždila záda. Obě zraněné ženy poté převezli do vinohradské a Thomayerovy nemocnice. „Muž ve věku 55 let odmítl transport a podepsal negativní reverz,“ dodala Poštová. Další čtyři lidé vyvázli z kolize bez zranění.

Okolnosti nehody prověřují dopravní policisté. Ulice je v obou směrech uzavřena, řidiči musí místo objíždět.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Twitter ZZS HMP

Štítky ČR, nehoda, MHD, zranění, Praha, havárie, Koloděje, úraz, automobil, Martin Kavka, Středočeský kraj, Zdravotnická záchranná služba hlavního města Prahy, Thomayerova nemocnice, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUÁLNĚ: V pražských Kolodějích se srazilo auto s autobusem, který sjel do příkopu. Při nehodě se zranily dvě ženy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.