Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Muž přepadl obchod v nožem v ruce. Dopadli ho, když šel ráno do práce

Pražští policisté dopadli lupiče, který s nožem v ruce okradl prodavačku potravin v Bohnicích. Počkali si na něj, když šel ráno do práce a v poutech ho odvezli rovnou na služebnu. Muž už je několikrát trestaný.

Muž si obchod s potravinami v Bohnicích vyhlédl koncem července. Vstoupil dovnitř a choval se jako běžný zákazník. Vybral si nápoj a zamířil s ním k pokladně.

„V momentě, kdy obsluha markovala zboží, vytáhl na ní nuž a pod pohrůžkou násilí požadoval peníze. Poškozená z obavy o svůj život ustoupila od pultu a lupič si vzal z kasy veškerou hotovost se kterou z prodejny utekl,“ uvedla v prohlášení pro novináře policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Kriminalisté z kamerových záznamů zjistili, jak muž vypadá, a následně dohledali i jeho identitu. Ve čtvrtek 22. září si pak ráno počkali na chvíli, kdy šel do práce, zadrželi ho a odvezli na služebnu.

Tam si sedmadvacetiletý muž vyslechl obvinění ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež a vzhledem k tomu, že už několikrát odsouzen, podal policejní komisař zároveň podnět k podání návrhu na jeho vzetí do vazby.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, přepadení, potraviny, peníze, vazba, Bohnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž přepadl obchod v nožem v ruce. Dopadli ho, když šel ráno do práce  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.